Vind ideeën voor het aanleggen van je terras | Belgian Tile Centre

Ben je op zoek naar ideeën om jouw terras om te toveren tot een oase van rust en gezelligheid? Bij Belgian Tile Centre NV hebben we tal van inspirerende terrastegels die jouw buitenruimte nieuw leven inblazen. Lees snel verder en laat je inspireren door onze tegelexperten.

Meer over onze terrastegels

Ga voor een sfeer en stijl die bij jou past

Een moderne, elegante en tijdloze look

Ben je helemaal fan van strakke en eigentijdse terrastegels met een moderne uitstraling? Kies dan voor grote formaten en minimalistische ontwerpen om een gevoel van ruimte en luxe te creëren. Denk aan keramische tegels in betonlook of natuursteenimitatie voor een verfijnde en stijlvolle look.

Een rustieke, charmante en natuurlijke sfeer

Landelijke ideeën voor het aanleggen van je terras nodig? Met rustieke terrastegels in warme aardetinten, breng je de charme van de natuur naar je terras. Denk maar aan keramische tegels met een houtlook of natuursteen met een verouderde afwerking voor een authentieke uitstraling.

Alle puntjes op de i zetten? Combineer jouw terrastegels dan met natuurlijke materialen zoals houten meubels en decoratieve planten voor een gezellige en uitnodigende sfeer.

Een mediterrane flair met mozaïektegels

Heb je het idee om mozaïektegels te gebruiken bij het aanleggen van je terras? Dan voeg je zo een vleugje mediterrane elegantie toe. Kies voor levendige kleuren en geometrische patronen om een levendige en kleurrijke ambiance te creëren. Mozaïektegels zijn perfect voor het creëren van accentmuren, decoratieve randen of artistieke vloerontwerpen die je terras een unieke uitstraling geven.

Een eigentijdse patio met XXL-tegels

Wil je een statement maken? Dan zijn extra grote terrastegels een topidee bij het aanleggen van je terras voor een eigentijdse en minimalistische uitstraling. XXL-tegels zijn perfect voor het creëren van naadloze en moderne patio’s met een strakke en gestroomlijnde look. Kies voor keramische tegels met een marmer- of betonlook voor een verfijnde en chique uitstraling die meteen de aandacht trekt.

Cottodeste Buxyflamme Ambiente Cendre Flamme Foglie Min
Pexels Orlovamaria 4916540
Pexels Rachel Claire 4577696
Pexels Jonathanborba 5563472
Pexels Azizico 15243625
Pexels Pixabay 261106
Pexels Vlada Karpovich 7903136
Tiles 1478499 1280
Luxury 3115234 1280
Martina Jorden Hjlrzg8al A Unsplash
Thought Catalog Fytxe6l8vae Unsplash
Beautiful Terrace, Grey Floor Tile Outdoor
Home 437206 1280
Roof Terrace 354906 1280

Terrastegels moet je voelen, bezoek daarom onze showroom en kom ideeën opdoen voor het aanleggen van je terras

Kom eens langs