Keramische tegels in betonlook | Belgian Tile Centre NV

Ben je van plan jouw interieur of exterieur te upgraden met een nieuwe vloer? Ontdek bij Belgian Tile Centre NV een uitgebreide selectie van meer dan 3000 soorten keramische tegels. Ga je voor een minimalistische, eigentijdse uitstraling die tegelijkertijd strak en stijlvol is? Dan zijn betonlook tegels de perfecte keuze voor jouw interieur.

Cottodeste Limestone Idxdu

Keramische betonlook tegels

Tegenwoordig zijn keramische betonlook tegels enorm populair en in de mode. Ze creëren een strakke en stoere uitstraling in je huis. Het wordt weleens gezegd dat betonlook tegels kil en onpersoonlijk aanvoelen, maar niets is minder waar!  Ze variëren namelijk van egaal en strak tot zeer levendig en robuust van ontwerp, waardoor hun uitstraling perfect past bij moderne en industriële stijlen, maar ook een eigentijdse uitstraling biedt aan een landelijk en warm interieur. Betonlook tegels zijn de ideale basis voor een tijdloos en sfeervol interieur.

In tegenstelling tot natuurstenen tegels, zijn keramische betonlook tegels vervaardigd en lijken ze sprekend op beton. Door voortdurende technologische ontwikkelingen en geavanceerde printmogelijkheden kunnen betonnen vloeren nu tot in de kleinste details worden geïmiteerd. Met talloze voordelen zijn keramische betonlook tegels de ideale keuze voor jouw interieur of exterieur.

Bezoek onze showroom

Kenmerken van betonlook tegels

Keramische betonlook tegels, voor jouw interieur of exterieur, behouden hun esthetische uitstraling zelfs na jarenlang intensief gebruik. Ze gaan tot wel 50 jaar mee! Over een duurzame optie gesproken, toch? Daarnaast zijn betonlook tegels niet alleen een cadeau voor het oog, maar ook uitstekend voor het milieu en ecologisch verantwoord. Ze worden vervaardigd uit natuurlijke of zelfs gerecycleerde materialen, zoals een mix van klei, zand, water en kwarts. Bovendien kunnen keramische betonlook tegels ook na gebruik eenvoudig gerecycleerd worden.

Betonlook tegels zijn extreem robuust en bieden weerstand tegen vuur, krassen en slijtage. Ze zijn bovendien niet-poreus, waterdicht, vorstbestendig en uiterst hygiënisch. Keramische betonlook tegels worden gebakken bij temperaturen van 1000 tot 1250 graden Celsius waardoor alle poriën dichtgeschroeid zijn. Hierdoor krijgen bacteriën geen kans om zich te nestelen en wordt water niet geabsorbeerd. Deze waardevolle eigenschappen zorgen ervoor dat keramische betonlook tegels zeer eenvoudig te onderhouden zijn en geen speciale reinigingsmiddelen vereisen. Een snelle veeg met een vochtige doek en ze zien er weer als nieuw uit!

Betonlook tegels zijn verkrijgbaar in diverse kleurschakeringen. Hoewel grijs en antraciet de meest populaire keuzes zijn, mogen ook bruine, beige en kopertinten zeker niet vergeten worden. Bovendien zijn betonlook tegels verkrijgbaar in verschillende formaten, waardoor er tal van creatieve mogelijkheden ontstaan en ze geschikt zijn voor verschillende interieurstijlen en toepassingen.

Keramische betontegels met een lookalike-effect voegen in no time karakter en levendigheid toe aan jouw interieur of exterieur. Deze betonlook tegels combineren moeiteloos elegantie met ruwheid, waardoor ze een unieke uitstraling creëren. Met hun eigentijds en strak design geven betonlook tegels jouw ruimte een moderne twist. Hun minimalistische esthetiek zorgen ervoor dat ze perfect geschikt voor liefhebbers van diverse interieurstijlen, van modern en industrieel tot landelijk en Scandinavisch.

Keramische Tegels Btc

Betonlook tegels in extra grote formaten

Onze keramische betonlook tegels zijn beschikbaar in verschillende formaten, van groot tot klein. De vraag naar XXL betonlook tegels is de laatste jaren aanzienlijk toegenomen. Deze extra grote tegels vergroten niet alleen jouw binnen- en/of buitenruimte, maar geven deze ook een modernistische en minimalistische uitstraling. Door het gebruik van extra grote formaten kan je de look-and-feel van een echte betonnen gietvloer of epoxyvloer zo goed mogelijk benaderen.

Meer info over XXL-tegels

Professionele Tegelprojecten

Professionele bouwprojecten

Belgian Tile Centre NV is er niet enkel voor gezinnen, ook bedrijven en aannemers kunnen keramische betonlook tegels bij ons bestellen. Al meer dan 20 jaar staan we bekend om onze kwaliteit in de professionele wereld. We werkten mee aan grote bouwprojecten zoals het MAS (Antwerpen), het STAM (Gent), IKEA Gent, RMCA (Tervuren), verschillende scholen, ziekenhuizen en stations.

Meer info

Blavier 2017b 055

Ontdek onze andere keramische tegelsoorten

Twijfel je of keramische betonlook tegels wel volledig jouw ding zijn? Dan hebben we echter nog heel wat andere opties voor jou in petto. Bij Belgian Tile Centre NV gaan we samen op zoek naar de ideale oplossing voor jouw interieur en/of exterieur.

Houtlook

Natuursteenlook

Of wil je helemaal afstappen van keramische vloer- en/of wandtegels? Neem dan een kijkje naar onze natuurstenen tegelsoorten en andere vloertypes.

Blauwsteen

Graniet

Marmer

Travertijn

Parket

Laminaat

Vinyl

Belgian Tile Centre NV: onze kwaliteit, jouw zekerheid

Als klant ben je bij Belgian Tile Centre NV altijd welkom. We ontvangen je graag in onze showroom waar je rustig kan rondkijken op je eigen tempo. Je krijgt de kans om onze kwalitatieve producten te ontdekken en kan altijd vragen naar raad. We geven je steeds eerlijk advies en streven naar een grote vertrouwensband met onze klanten.

Beslis je om jouw keramische betonlook tegels bij ons te bestellen? Dan kan je blijven rekenen op onze service. Je hoeft zelf niet op zoek te gaan naar een vloerder, Belgian Tile Centre NV heeft een eigen plaatsingsdienst. Onze vakmannen plaatsen al meer dan 20 jaar jouw keramische vloer- of wandtegels met de grootste precisie en zorgen voor een perfecte afwerking. We houden je bovendien regelmatig op de hoogte over de stand van zaken, zo weet je dat je op ons kan rekenen.

 • uitgebreid aanbod
 • 10 jaar garantie
 • 2x per jaar opendeur met grote kortingen
 • elke zaterdag magazijnverkoop
 • ruime showroom van 1500 m2
 • eigen plaatsingsdienst
 • uitstekende klantenservice
 • meer dan 20 jaar ervaring
 • uitgebreid aanbod
 • 10 jaar garantie
 • 2x per jaar opendeur met grote kortingen
 • elke zaterdag magazijnverkoop
 • ruime showroom van 1500 m2
 • eigen plaatsingsdienst
 • uitstekende klantenservice
 • meer dan 20 jaar ervaring