Keramische tegels in natuursteenlook | Belgian Tile Centre NV

Een uniek interieur creëren met een leuke vloer? Keramische tegels in natuursteenlook bieden tijdloze elegantie en duurzaamheid van natuursteen, gecombineerd met de praktische voordelen van keramiek. Bij Belgian Tile Centre NV geven we jouw woning meteen het juiste karakter.

Cottodeste Bluestone Evolution Ambiente Bluocean Natural Living 2 Min

Keramische tegels in natuursteenlook

Graniet, marmer of zandsteen, met keramische tegels imiteer je vlekkeloos elke natuursteensoort. Dit zorgt ervoor dat, net zoals een echte natuurstenen vloer, een keramische tegel in bijvoorbeeld natuursteenlook een lust voor het oog is.

De keramische tegel met natuursteenlook is een veelzijdige keuze die past bij elke smaak en elk budget. Deze tegel transformeert elke ruimte, van je keuken en badkamer tot je terras en tuin. Natuursteen staat bekend om zijn tijdloze uitstraling, de unieke textuur en kleurvariaties die het biedt. In tegenstelling tot natuurstenen tegels worden keramische natuursteenlook tegels kunstmatig vervaardigd. Maar dankzij de voortdurende technologische vooruitgang lijkt een keramische vloer echter precies op een echte natuurstenen vloer. Van nerven en aders tot fossielen en kleurschakeringen.

Ze zijn erg populair, zowel in klassieke en moderne als tijdloze interieurs. Door te kiezen voor keramische tegels vermijd je het intensieve onderhoud dat gepaard gaat met natuursteen, terwijl je nog steeds geniet van de luxe-uitstraling van dit materiaal.

Let’s meet in our showroom

Kenmerken van keramische tegels in natuursteenlook

Bij keramische tegels in natuursteenlook zijn alle poriën toegebrand doordat ze in de oven worden gebakken op een temperatuur van 1000 tot 1250 graden. Echte natuurstenen vloeren daarentegen, hebben een hogere absorptiegraad waardoor ze gemakkelijker vuil opnemen. Wanneer er vocht of vuiligheid terecht komt op de keramische tegels in natuursteenlook, dan blijft dit echter op de toplaag liggen en dringt het er niet in. Dit betekent dat keramische tegels in natuursteenlook uiterst hygiënisch zijn.

Doordat keramische tegels in natuursteenlook een lagere porositeit hebben, blijft alle vuiligheid en vocht liggen op de toplaag en dringt het niet binnen. Dit betekent dus ook dat je geen risico hebt op vlekken. Heb je iets gemorst? Met een dweil of vochtige doek bij de hand, zijn je tegels in een mum van tijd terug als nieuw.

Een natuurstenen vloer is vanzelfsprekend prachtig om te zien, daar bestaat geen twijfel over. Elke tegel is uniek, wat jouw natuurstenen vloer een charmante, luxe en elegante uitstraling geeft. Hoewel keramische tegels in natuursteenlook het resultaat zijn van een industrieel proces, staan ze absoluut op gelijke voet met een echte natuurstenen vloer.

De uitstraling van keramische tegels in natuursteenlook voegt een luxueuze en stijlvolle touch toe aan zowel een huis als een terras. Opteren voor imitatie natuursteen tegels, zowel voor binnen als buiten, betekent kiezen voor een robuust en duurzaam materiaal dat een aanzienlijke meerwaarde biedt.

De kracht van keramische tegels in natuursteenlook ligt in hun veelzijdigheid en eindeloze mogelijkheden. Met een scala aan verschijningsvormen, kleuren, afwerkingen en formaten is het een onuitputtelijke bron van inspiratie. Keramische tegels in natuursteenlook worden nauwkeurig vervaardigd om het uiterlijk en de textuur van echte natuurstenen na te bootsen, zoals marmer, leisteen, travertijn en graniet, maar ze bieden tegelijkertijd extra voordelen zoals bijvoorbeeld duurzaamheid en onderhoudsgemak.

Cottodeste Limestone P2s2u
Keramische Tegels Btc
Cottodeste Limestone Idxdu
Blavier 2017b 049
Blavier 2017b 051
Mystery White Honed 90x90 Min
Marazzi Mystone Kashmir 003
Cottodeste Limestone Kzcxo

Wil je samen alle mogelijkheden bekijken? Kom langs in onze showroom voor advies

Lead the way!

Showroom Tegels Aalter
Tegels Showroom Aalter
Showroom Btc Aalter
Professionele Tegelprojecten

Professionele bouwprojecten

Belgian Tile Centre NV is er niet enkel voor gezinnen, ook bedrijven en aannemers kunnen keramische tegels in natuursteenlook bij ons bestellen. Al meer dan 20 jaar staan we bekend om onze kwaliteit in de professionele wereld. We werkten mee aan grote bouwprojecten zoals het MAS (Antwerpen), het STAM (Gent), IKEA Gent, RMCA (Tervuren), verschillende scholen, ziekenhuizen en stations.

Meer info

Blavier 2017b 055

Ontdek onze andere vloeren

Ben je niet helemaal overtuigd van keramische tegels in natuursteenlook? Dan hebben we echter nog heel wat andere opties voor jou in petto. Bij Belgian Tile Centre NV gaan we samen op zoek naar de ideale oplossing voor jouw interieur en/of exterieur.

Betonlook

Houtlook

WIl je helemaal afstappen van keramische tegels en liever voor een andere optie gaan? Neem dan een kijkje naar onze natuurstenen tegelsoorten en andere vloertypes.

Blauwsteen

Graniet

Marmer

Travertijn

Parket

Laminaat

Vinyl

Mosa Terra Tones 03
Mystery White Grip 60x60 Amb1
Mosa Scenes 6160 6161 6162v 04

Belgian Tile Centre NV: onze kwaliteit, jouw zekerheid

Als klant ben je bij Belgian Tile Centre NV altijd welkom. We ontvangen je graag in onze showroom waar je rustig kan rondkijken op je eigen tempo. Je krijgt de kans om onze kwalitatieve producten te ontdekken en kan altijd vragen naar raad. We geven je steeds eerlijk advies en streven naar een grote vertrouwensband met onze klanten.

Beslis je om jouw keramische tegels in natuursteenlook bij ons te bestellen? Dan kan je blijven rekenen op onze service. Je hoeft zelf niet op zoek te gaan naar een vloerder, Belgian Tile Centre NV heeft een eigen plaatsingsdienst. Onze vakmannen plaatsen al meer dan 20 jaar jouw keramische vloer- of wandtegels met de grootste precisie en zorgen voor een perfecte afwerking. We houden je bovendien regelmatig op de hoogte over de stand van zaken, zo weet je dat je op ons kan rekenen.

 • uitgebreid aanbod
 • 10 jaar garantie
 • 2x per jaar opendeur met grote kortingen
 • elke zaterdag magazijnverkoop
 • ruime showroom van 1500 m2
 • eigen plaatsingsdienst
 • uitstekende klantenservice
 • meer dan 20 jaar ervaring
 • uitgebreid aanbod
 • 10 jaar garantie
 • 2x per jaar opendeur met grote kortingen
 • elke zaterdag magazijnverkoop
 • ruime showroom van 1500 m2
 • eigen plaatsingsdienst
 • uitstekende klantenservice
 • meer dan 20 jaar ervaring