XXL-tegels voor binnen en buiten | Belgian Tile Centre NV

Klaar om van je interieur één geheel te maken? Dan moet je voor XXL-tegels kiezen. Deze XXL-tegels creëren een wauw-effect op wanden en vloeren en in iedere ruimte van je woning. Wil je je interieur doortrekken naar buiten? Dan kies je ook voor XXL-tegels op je terras, zodat binnen en buiten één geheel worden.

Anima Ever Bagno Residenziale Dettb Ok

Ontdek de grootsheid van XXL-tegels

Wil jij echt imponeren met je interieur? Kies dan voor onze XXL-tegels. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en passen in elke ruimte, zowel als vloertegels of wandtegels. Zo kan je van 100×100 cm tot wel 150×300 cm gaan.

Met onze XXL-tegels ga je voor een ongeëvenaarde impact in jouw interieur. Met hun indrukwekkende afmetingen tillen deze tegels de uitstraling van elke ruimte naar een hoger niveau. En het mooist van al: ze zijn verkrijgbaar in een breed scala aan looks, afwerkingen en afmetingen. Laat je inspireren en ontdek hoe deze tegels zorgen voor een unieke en esthetische beleving in jouw woning. Samen gaan we op zoek naar de perfecte XXL-tegels voor bij jou thuis!

Kies je XXL-tegels in onze showroom

Kenmerken van XXL-tegels

XXL-tegels creëren een gevoel van ruimte en openheid in elke kamer door hun grote formaat, waardoor zelfs kleinere ruimtes groter lijken.

De indrukwekkende grootte van XXL-tegels voegt een element van luxe en verfijning toe aan elk interieur, waardoor je een statement maakt met een minimalistische en esthetische uitstraling.

Onze XXL-tegels zijn heel divers, veelzijdig en niet gebonden aan een specifieke stijl. Of je nu een industriële, moderne, minimalistische of uitbundige stijl zoekt, Belgian Tile Centre NV heeft het voor jou.

Marmer of kermaiek passen bijvoorbeeld perfect in badkamers, terwijl betonlook of houtlook tegels een unieke uitstraling aan je woonkamer geven. Wat je voorkeur ook is qua look, kleur of ontwerp, onze XXL-tegels geven je de mogelijkheid om je woning precies in te richten zoals jij wil.

Onze XXL-tegels passen in elke ruimte van je woning, zowel binnen als buiten en als vloer- en wandtegels. Hierdoor ontstaat een naadloze overgang tussen verschillende leefruimtes en wordt een consistente stijl behouden. Laat vloeren en wanden onopvallend in elkaar overlopen en creëer een unieke sfeer in huis.

Ben je op zoek naar een douchewand die van plafond tot vloer loopt, een groot keukenwerkblad zonder voegen of een strakke, egale muur in de woonkamer? De mogelijkheden van XXL-tegels zijn eindeloos en we beloven je, het effect is indrukwekkend!

XXL-tegels delen dezelfde voordelen van keramische tegels, ze zijn namelijk gemakkelijk te onderhouden, extreem duurzaam en uiterst slijtvast, waardoor ze hun originele uitstraling jarenlang behouden.

Door het grotere formaat van XXL-tegels zijn er ook minder voegen nodig, wat resulteert in een strakker en moderner uiterlijk. Zo creëren ze ook een gevoel van oneindigheid en rust.

Benieuwd naar alle looks, afwerkingen en afmetingen van XXL-tegels?

Ontdek het in onze showroom

Showroom Tegels Aalter
Tegels Showroom Aalter
Showroom Btc Aalter
Professionele Tegelprojecten

Professionele bouwprojecten

Als bouwbedrijf op zoek naar een betrouwbare leverancier voor XXL-tegels? Belgian Tile Centre NV staat al meer dan 20 jaar bekend om zijn kwalitatieve werk in de professionele wereld. We bouwden onder andere mee aan het MAS, STAM, IKEA Gent, verschillende scholen, stations en ziekenhuizen.

Meer over bouwprojecten

Blavier 2017b 055

Geen fan van XXL-tegels? Ontdek meer vloeren

XXL-tegels creëren een zeer uniek resultaat, maar soms wil je het eerder klassiek en traditioneel houden. Bij Belgian Tile Centre NV vind je alle soorten vloeren. Of je nu een voorkeur hebt voor tegels, hout of vinyl, we voorzien voor ieder wat wils.

Parket

Laminaat

Vinyl

Keramische tegels in betonlook

Keramische tegels in houtlook

Keramische tegels in natuursteenlook

Natuurstenen vloer met blauwsteen

Natuurstenen vloer met graniet

Natuurstenen vloer met marmer

Natuurstenen vloer met travertijn

Belgian Tile Centre NV: onze kwaliteit, jouw zekerheid

Als klant ben je bij Belgian Tile Centre NV altijd welkom. We ontvangen je graag in onze showroom waar je rustig kan rondkijken op je eigen tempo. Je krijgt de kans om onze kwalitatieve producten te ontdekken en kan altijd vragen naar raad. We geven je steeds eerlijk advies en streven naar een grote vertrouwensband met onze klanten.

Beslis je om jouw XXL-tegels bij ons te bestellen? Dan kan je blijven rekenen op onze service. Je hoeft zelf niet op zoek te gaan naar een vloerder, Belgian Tile Centre NV heeft een eigen plaatsingsdienst. Onze vakmannen plaatsen al meer dan 20 jaar jouw keramische vloer- of wandtegels met de grootste precisie en zorgen voor een perfecte afwerking. We houden je bovendien regelmatig op de hoogte over de stand van zaken, zo weet je dat je op ons kan rekenen.

 • enorm aanbod
 • 10 jaar garantie
 • halfjaarlijkse opendeur met grote kortingen
 • elke zaterdag magazijnverkoop
 • 1500 m2 aan tegels in onze toonzaal
 • eigen plaatsingsdienst
 • uitzonderlijke klantenservice
 • ruim 20 jaar ervaring
 • enorm aanbod
 • 10 jaar garantie
 • halfjaarlijkse opendeur met grote kortingen
 • elke zaterdag magazijnverkoop
 • 1500 m2 aan tegels in onze toonzaal
 • eigen plaatsingsdienst
 • uitzonderlijke klantenservice
 • ruim 20 jaar ervaring