From the Managing Director's desk

BTC—Belgian Tile Centre, is helemaal gericht naar klantentevredenheid op het vlak van kwaliteit en service. Wij streven ernaar om internationale mogelijkheden te benutten om onze producten en onze service doeltreffend aan de man te brengen. Ons geloof om in de markt nieuwe producten en diensten te brengen manifesteert zich als een frisse adem doorheen de hele sector. Hierdoor blijft het enthousiasme en de motivatie van onze mensen verzekerd.

Reeds meer dan 15 jaar is BTC een toonaangevende en bekende naam in de wereld van vloer- en wandtegels en natuursteen.

Met grote projecten zoals het MAS te Antwerpen, het AZ Sint -Maarten ziekenhuis te Mechelen, de renovatie van de Handelsrechtbank in Brussel het zwembad in Zwevegem, toonde BTC  zich telkens leider in kwaliteit en efficiëntie. (Al onze referenties kan u in onze referentielijst terugvinden.)

Diezelfde efficiëntie bieden wij aan aan al onze klanten. Met onze professionele aanpak garanderen wij niet enkel een optimale kwaliteit van afwerking, maar ook een vlotte en vertrouwensvolle samenwerking. Het is daarom dat BTC NV ook staat voor “Belief, Trust and Confidence”.

 

Wij kijken er graag naar uit om u te ontvangen bij ons te BTC.

Namens het BTC Team.

Met Hoogachting,

Rakesh KAPILA
Managing Director

BTC – Belgian Tile Centre NV.